Eğitim Dostu Başkan, Öğretmenleri Agırladı

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez’deki beden eğitimi öğretmenleri ile Tütünçiftlik sahilinde kahvaltıda bir araya geldi. Yapılan toplantıda Körfezdeki sporun mevcut durumu, öğrencilerin spora yönlendirilmesi ve beden eğitim öğretmenlerinin sorunları gibi konular ele alındı.

Körfez Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda başkanlık spor danışmanı Metin Özkan’ın organize ettiği kahvaltı programına; Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü  Sait Acar ve Körfez’deki okullarda görev yapan beden eğitimi öğretmenleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Körfez İlçe Milli eğitim Müdürlüğü Spor Koordinatörü beden eğitimi öğretmeni Melih Yücel “Bizler Körfezde sporda yeni bir başlangıç yeni bir ivme kazandırmak istiyorsak öncelikle uyum içerisinde çalışmalı ve karşılıklı bilgi alışverişi yapmalıyız. Başkanımızın eğitim gönüllüsü olduğunu ve sporu sevdiğini biliyoruz. Desteklerinden ve bu istişare toplantısını düzenlediğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Melih Yücel’in teşekkür konuşmasından sonra toplantı gündemine geçildi. Gündemde toplantıya katılan öğretmenler tek tek söz alarak sorunlarını dile getirdiler. Genel olarak sorunlar şu şekilde oluştu. Yeni spor alanları ve mevcut alanların iyileştirilmesi. Spor etkinliklerini katılımlarda araç temini. Yarış pisti ve denizlerin spor aktivitelerinde kullanımı.

Öğretmenlerin isteklerini tek tek not alan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan “Belediyelerin eğitime verdiği destek hususunda Körfez belediyesi olarak, sadece Kocaeli’nde değil Türkiye’de önde gelen belediyelerden bir tanesiyiz. Okullardaki spor alanlarına, araç-gereçlerine ve aktivitelerine de bundan sonra daha çok ilgi göstereceğiz. Metin Özkan arkadaşımızı başkanlığımızın spor danışmanlığı görevine getirdik. Sizlerle, belediyemiz arasında köprü olacak. Sizlerin sorunlarıyla yakından ilgilenecek. “dedi. Başkan Pehlivan, Metin Özkan’dan tüm beden eğitimi öğretmenlerini okullarında ziyaret ederek eksikliklerini gidermesini istedi.

Körfez’e Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Körfez’e Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesinin başladığını belirten Başkan Pehlivan, önümüzdeki yıl tamamlanacak yüzme havuzu büyük bir eksikliği gidereceğini söyledi. İlçe içi programlara araç temini sağladıklarını söyleyen Başkan Pehlivan “Altı adet büyük otobüsümüz var. Bunları cenaze, düğün, amatör spor kulüpleri gibi noktalarda vatandaşlarımıza tahsis ediyoruz. Yeterli olmuyor. Araç isteğinizi arkadaşlarımla görüşüp makul ölçüde çözmeye çalışacağım” diye konuştu. Başkan Pehlivan beden eğitimi öğretmenlerinin  spor faaliyetleri için yapacakları her projeye destek olacaklarını belirtti.

Programın sonunda konuşan Körfez İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sait Acar, eğitime verdiği büyük katkılardan dolayı Başkan Pehlivan’a teşekkür etti.







Pehlivan : Metin Özkan arkadaşımızı başkanlığımızın spor danışmanlığı görevine getirdik. Sizlerle, belediyemiz arasında köprü olacak. Sizlerin sorunlarıyla yakından ilgilenecek. “dedi. Başkan Pehlivan, Metin Özkan’dan tüm beden eğitimi öğretmenlerini okullarında ziyaret ederek eksikliklerini gidermesini istedi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817