banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Eğitim-Sen’lilere Polis Engeli
Valiliğe yakın bir caddeye barikat kuran polis ekipleri, yürüyüşe izin vermedi. 

Eğitim-Sen Kocaeli Şubesi, 4+4+4 yasasına karşı Kocaeli genelinde 10 bin imza topladı. Sendika üyeleri topladıkları imzaları valiliğe götürmek için İzmit Yürüyüş Yolunda toplanarak, valiliğe doğru yola çıktı. Sloganlar eşliğinde Kocaeli Valiliği'nin yakınında bulunan Pertevpaşa Caddesine gelen grup, burada polis barikatıyla karşılaştı. Caddenin girişi boydan boya barikatla kaplanırken, çok sayıda Çevik Kuvvet Polisi olay yerinde önlem aldı. 

Yetkili polislere topladıkları imzaları valiliğe götürmek istediklerini söyleyen sendika yetkilileri, yürüyüş için izin çıkmayınca polis ekipleri ile tartışmaya başladı. Kısa süre yaşanan gerginlik sonrası polis ekiplerinden barikatın kaldırılmasını talep eden eylemciler, talepleri kabul edilince, burada basın açıklaması yaptılar. Basın açıklamasının ardından gurubun arasından seçilen 7 kişilik temsilci topladıkları imzaları Kocaeli Valiliği'ne götürdü. Diğer eylemciler ise olaysız bir şekilde dağıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826