EĞİTİM YILI AÇILIŞ TÖRENİNE MHP’Lİ KURT DA KATILDI

23 Nisan İlkokulu’nda gerçekleşen törene; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Yavuz Selim Kapancı, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, okul müdürü ve öğretmenler, öğrenciler ile çok sayıda veli katıldı.


 

KALABALIK PROTOKOL

Tören öncesi öğrenciler, büyük bir coşkuyla karşıladıkları Vali Seddar Yavuz’a çiçek takdiminde bulundular. 23 Nisan İlkokulu 3-B Sınıfı öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibinin Adıyaman ve Karadeniz yörelerine ait sergiledikleri potpori gösteri ile başlayan tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker birer konuşma gerçekleştirdiler.

TÖREN DÜZENLENDİ

Yeni Eğitim Öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz yaptığı konuşmalarında yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ilk ders zilini çaldılar. 23 Nisan İlkokulu’nun sınıflarını gezen Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri, öğrenciler ile tek tek ilgilenerek, onlara çeşitli hediyeler verdiler ve günün anısına fotoğraf çektirdiler.

ŞEHİT ÖĞRETMENLERİ ANDI

Programa katılan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt da yaptığı açıklamada, “2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk zilini kent protokolü ile birlikte çaldık. Yeni eğitim döneminin öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, bu vesileyle şehit öğretmen Aybüke Yalçın, Necmettin Yılmaz ve nezdinde tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817