Eğitimci Başkandan öğrencilere teşvik
 29 Ekim Ortaokulu Müdürü Hüseyin Gürkaş, Müdür Yardımcısı Yeşim Koçak ile okul öğrencileri Efe Gürkaş ve Beste Gök, İlköğretim Haftası nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler Efe ve Beste, Başkan Karaosmanoğlu’na çiçek takdim etti.

 

“YENİ DÖNEMDE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum. Eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak adına elimizden gelen katkıyı yapmaya hazırız” dedi.

 

EĞİTİME TEŞVİK, BAŞARIYA ÖDÜL

Öğrencilerin başarılı olması için çabaladıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Üniversite yerleştirme sınavında ilk 100’e girenlere sıfır kilometre, kaskolu, ful depolu otomobil hediye ediyoruz. Kocaeli’deki tüm 6. sınıf öğrencilerimize tablet hediye ederek başarılı bir neslin yetişmesini hedefliyoruz” diye konuştu.

 

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

29 Ekim Ortaokulu Müdürü Hüseyin Gürkaş ise Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime verdiği katkılardan dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817