Eğitimciler, Çanakkale’de Tarihi Yaşadılar

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ile birlikte Körfez’de görev yapan kalabalık bir eğitim grubu, “Eğitimciler Ecdadının İzinde” sloganı ile düzenlenen gezi programı ile büyük bir destanın yaşandığı Çanakkale’ye gittiler.

DUALAR ETTİLER

Körfez Belediyesi’nin desteği ve katkıları ile gerçekleşen programda büyük bir destanın yazıldığı Çanakkale’deki tarihi mekanlar, büyük savaşın izlerinin yer aldığı özel bölgeler sırasıyla gezildi ve ayrıca şehitliklerimiz de ziyaret edilerek dualar edildi, Fatihalar okundu.

SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR ETTİ

Gezi sonrasında bir açıklama yapan Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, “Çanakkale’ye yaptığımız bu gezide şehitlerimiz için dualar ettik, Fatihalarımızı okuduk. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Onları asla unutmayacağız unutturmayacağız. Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e de bu imkanı bizlere sunduğu için öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817