banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

EĞİTİMCİLERDEN PEHLİVAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, çeşitli meslek odaları sivil toplum örgütü temsilcilerini makamında kabul ederek ayrı ayrı görüştü.

Başkan Pehlivan’ın ilk ziyaretçileri, genel kurulunu yeni yapan Hereke Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ersin Tunç ve yönetim kurulu üyeleri Tahsin Yavuz, Turgay Acar, Recep Akdağ, Dursun Çalışkan, Bilal Yavuz ve Muharrem Taşçı oldu.Ziyarette Ersin Tunç, dernek faaliyetleri hakkında Başkan Pehlivan’a bilgiler verdi.

Plaket Verdiler

Yarımca Ticaret ve Meslek Lisesi Okul Müdürü Bestami Genç, müdür yardımcısı İsmail Durmuş, öğretmenler Erdoğan Nergiz, Serdar Konca, okul aile birliği başkanı Ahmet Dinler ve yardımcısı Mehmet Kızıl, Başkan Pehlivan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.Ziyaretin sonunda okul müdürü Bestami Genç, Başkan Yunus Pehlivan’a okullarına yaptıkları katkılardan dolayı plaket verdi.

Daha sonra Kocaeli Barış Platformu üyeleri İsmail Lüleci, Hüseyin Gülseven ve Medine Küçük’ükabul eden Başkan Pehlivan konuklarıyla bir süre sohbet etti. Konuklar başkan Pehlivan’a çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Başkan Pehlivan’ın bir sonraki ziyaretçileri Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Dt. Kerem Özgüler ve yöneticileri Emin Ölmez, Benek Duman, Hüseyin Demir, Yeter Gönen ve Canan Ateş oldu.Başkan Pehlivan’ın başarılı çalışmalarını takip ettiklerini söyleyen konuklar, sağlık alanında yaptığı büyük katkılardan dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler.

Konuklarını makamında ayrı ayrı ağırlayan Başkan Pehlivan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Pehlivan Körfez Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarına çok önem verdiklerini ve çalışmalarına destek olduklarını hatırlattı.

  








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826