banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Eğitime katıldılar

CHP İzmit İlçe Örgütü’nün yönetim kurulu toplantısı  önceki akşam parti binasında gerçekleştirildi. toplantıdan önce örgüt çalışmaları hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Selman Yıldırım, 21 Haziran’da başlayacak olan aday adaylığı eğitimi için İzmit’ten 60 kişinin başvurduğunu söyledi. Yıldırım, daha önce itiraz konusu ettikleri Yeni Mahalledeki 2/B arazileri ve Topçular Mahallesi’nde Tuanna evlerinin içinde kaldığı için yıkılması planlanan camiinin yıkımından vazgeçilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti. 

EĞİTİMLER 21 HAZİRAN’DA
21 Haziran’da Eskişehir’de başlayacak olan yerel yönetim seçimleri aday adayları hazırlama eğitimine İzmit’ten 60 kişinin başvuruda bulunduğunu belirten Yıldırım, Eğitimlerin 21 Haziran’da Eskişehir Dedepark Otel’de yapılacağını belirtti. Otelde kalacakların herkesin kendisine rezervasyon yapacağını söyleyen Yıldırım, konaklama ücretlerinin eğitime katılanların kendi cebinden karşılanacağını kaydetti.

İKİ MUTLULUK YAŞADI

Daha önce gündeme getirdikleri Yenimahalle’deki 2/B arazileri ile ilgili sorunların Büyükşehir tarafından dikkate alındığını söyleyen Yıldırım, “Büyükşehir Belediyesi şimdi vatandaşın arazisini almak yerine vatandaşa teslim etme yoluna gidiyor. Dile getirdiğimiz bir sorun da Topçular Mahallesi’nde lüks konut yapmak için yıkılması gündeme gelen Ulu Cami olmuştu. Tuana Evleri için Ulu Cami’nin yıkılmasından vazgeçildi.  Dile getirdiğimiz iki sorunun vatandaşımızın lehine sonuçlanması bizleri mutlu etti” dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826