EĞLENCELİ YAZ KAMPLARI DEVAM EDİYOR
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün Yuvacık Aytepe mevkiindeki kamp alanı Kocaeli’ndeki öğrencilere hizmet vermeye devam ediyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokolle, ilçelerdeki öğrenciler Aytepe’deki kampta buluşuyorlar.

 

“EĞİTİCİ VE EĞLENCELİ AKTİVİTELER”

Öğrenciler, değerler eğitimi seminerlerinin de verildiği kampta, çeşitli spor faaliyetleriyle güzel vakit geçiriyorlar. Voleybol, Paintball, okçuluk, bisiklet turları ve doğa yürüyüşleri gibi birçok sportif aktivite ile şehrin gürültüsünden uzakta, doğanın kalbinde stres atan öğrenciler akşam olunca da kamp ateşi yakarak etrafında şarkılar söylediler.

 

“BURADA SAĞLIKLI YAŞAM VAR”

Ortaokul öğrencisi İlayda Aydın, yaz kampında çok eğlendiğini söyledi. 7. Sınıf öğrencisi İlayda; bu kampta hayat başka bir güzel, şehirdeki gibi gürültülü değil ve egzoz dumanına maruz kalmadıklarını belirterek “burada sağlıklı yaşam var, sportif etkinlikler, eğlenceli oyunlar ve eğitici seminerler var herkesi bu kamplara bekliyoruz” şeklinde konuştu. Burada yeni arkadaşlar da edinen İlayda, bu hizmeti öğrencilere sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

 

“İZCİLİK EĞİTİMİ ALDILAR”

Okulların kapanmasıyla birlikte yorucu bir okul sezonunu geride bırakan öğrenciler Aytepe’deki kampta stres atıp eğlendiler. Eğitici ve eğlenceli aktivitelerin olduğu kampta, Kağıtspor kulübünün izci antrenörleri tarafından izcilik eğitimi verildi. Doğadaki zorlu yaşam koşullarıyla nasıl hayatta kalmaları, kampta Doğayı keşfetme, doğayla mücadele etme, hayatta kalma yollarını öğrenen izciler, yaşayarak birlikte hareket etme eğitimleri aldılar.

 

“YENİ ARKADAŞLAR EDİNDİLER”

Kocaeli’ndeki çeşitli okullardan kampa katılan öğrencilerden birçoğu, daha önce bu tür kamp faaliyetlerinde bulunmadıklarını söyledi. Kampın içeriğinin çok güzel olduğunu, burada hem eğlenip hem de doğada yaşamayı öğrendiklerini belirten öğrenciler, aynı zamanda da edindikleri yeni arkadaşlarla birlikte doğada temiz havanın tadını çıkardıklarını belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817