Ekibimiz işinin ehlidir”
 Petrol Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan CHP Kartepe adayı Yaşar Sönmez, bütün projelerini hazırladıklarını ve işinin ehli bir ekip ile 30 Mart sürecinde yola çıktıklarını söyledi

 

CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Yaşar Sönmez, Uzunçiftlik Petrol Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Belediye başkanlığı döneminde birçok hizmette bulunduğu ve mahalle halkının yakından tanıdığı Sönmez’e vatandaşların ilgisi büyük oldu. Sönmez’in mahalle sakinleri ile buluşmasına Köseköy eski Belediye Başkanı Selahattin Altunkaya, eski ilçe başkanı Bülent Sarı ile meclis üyesi aday adayları eşlik etti.

 

DESTEK İSTEDİ

Vatandaşlarla kahve sohbetinde buluşan Yaşar Sönmez, göreve geldiklerinde uzun zamandır hazırladıkları projeleri tek tek hayata geçireceklerini söyledi. Belediyecilik bakımından  tecrübeli kadrolar ile yola çıktıklarını belirten Sönmez, “Kaynakları, öncelikle yapılacak işleri planladık. Sözünün eri, işin ehli bir ekiple geliyoruz. 30 Mart’ta halımızın takdiri olursa, yeni bir Kartepe’ye uyanacağız” dedi. Sönmez, Petrol Mahallesi’nin tam desteğini de istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817