EKİPLER HEM YOL AÇTI HEM DE İNSANLARIN YARDIMINA KOŞTU…
 Körfez Belediyesi ekipleri, Körfez’in üst kesimlerinde kapanması muhtemel yollara anında müdahale etti, aksaklıkları önledi. Soğuk hava nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşların ihtiyaçları giderildi

 

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar yağışı nedeniyle yollarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına yoğun mesai yaptı. Akşam saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı sonrası; müdürlük bünyesinde oluşturulan tuzlama ekibi, 7 adet jcb iş makinesi, 1 adet greyder, kanal açma aracı, saha takip aracı karla mücadele için sahadaydı.

ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte ekipleri ziyaret etti, çalışmaları yerinde inceledi. Her türlü önlemin alındığını belirten Başkan İsmail Baran, “Ekiplerimiz gece gündüz demeden vatandaşlarımızın mağdur olmaması için hummalı bir çalışma içinde. Bölgede şu an herhangi olumsuzluk yok. Her türlü önlemimizi aldık” ifadelerini kullandı.

GEREKLİ ÖNLEM ALINDI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, personele ayrıca tatlı ikramında bulundu. Yoğun kar yağışında 50 personelin çalıştığı ekip; İlimtepe, Kalıcı Konutlar, Yukarı Hereke ve Köyler olmak üzere ilçeyi 4 bölgeye ayrılarak çalışma yürüttü. Körfez’in üst kesimlerine giden ana arterler sürekli olarak ekipler tarafından temizlenirken, tuzlama ekipleri de sahadaydı.

MAĞDUR EDİLMEDİLER

Sadece yol tuzlama değil, Körfez Belediyesi ekipleri vatandaşın imdadına da yetişti. İlimtepe’de yol dışında ulaşımın güç olduğu yerde yaşayan bir vatandaşın su, bazı vatandaşlara da ısınma ihtiyacı ekipler tarafından giderildi. Bölgedeki bazı yerlerdeki elektrik kesintisinin hemen giderilmesi adına belediyeye ait iş makineleri de SEDAŞ ekiplerine takviye olarak çalıştı.

ANINDA MÜDAHALE EDİLDİ

Belediye içindeki tüm müdürlüklerinin koordineli çalışmaları ile vatandaşların ve araçların yağışlardan olumsuz etkilenmemesi adına yürütülen çalışmalarda, kent genelindeki kapanması muhtemel arterlere müdahalede bulunuldu. Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çağrı Merkezi, 500 00 50 numaralı hattan vatandaşların taleplerine de anında cevap verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817