Ekmek Dünyası’nı  Başkan Baran Açtı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu sahadaydı, hem projeleri inceledi hem de ilçede faaliyet gösteren yeni işletmelerin açılışlarına katıldı. Körfez Kent Konut’ta hizmet vermeye başlayan Ekmek Dünyası adlı işletmenin de açılışına katılan Başkan Baran, ‘hayırlı olması’ temennisinde bulundu. Açılış öncesinde iş yeri sahipleri ile sohbet eden Başkan Baran, verilen hizmetler hakkında bilgi aldı.

HAREKETLİLİK KAZANDIRDI

Yapılan duanın ardından kurdele kesimi gerçekleştirilirken, Başkan İsmail Baran da kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Baran, “Unlu mamul içerikli bu yeni işyerimizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İşletme sahibi kardeşimize ise hayırlı bol kazançlar diliyorum. Allah utandırmasın" dedi. Başkan İsmail Baran ve protokol üyeleri daha sonra işletmeyi gezdi, iş yeri sahiplerinden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817