EL EMEĞİ SATIŞ MERKEZİNE BÜYÜK İLGİ
  İzmit Belediyesinin Anıtpark’taki el emeği satış mağazaları büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz Ekim ayında faaliyete geçirilen satış mağazalarında şimdiye kadar İZMEK ve KOMEK kursiyerlerinden 92 kişinin tezgah açtığı öğrenildi.

İZMEK kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünlerinden çeşitli takılar, gemi maketler, iğne oyalı örtüler, ahşap rolyef tablolar, seramik objeler, çeyizlik örtüler iğne oyalı tülbentler, örgü bebek yelekleri, patik örgü atkı bereler, ahşap boyama ürünler ve daha birçok süs ve hediyelik eşyanın satışa sunulduğu Anıtpark’taki reyonlara vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor. Birinci elden ürünleri alma imkanı bulan vatandaşlar” Çok güzel  ürünler  var. Fiyatları da piyasaya göre çok uygun. Herkesin  bu tür ihtiyacını buradan karşılamasını isteriz” şeklinde konuştular. Belediyenin hazırladığı reyonlardan 15 gün  boyunca ücretsiz yararlanıp ürünlerini sergileyen kursiyerler de “ İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a bizlere böyle bir imkan sağladığı için teşekkür ederiz.  10.00-20.00 saatleri arasında açık olan stantlarımızdaki ürünlerin tamamı el emeği göz nuru eserlerimizden oluşmaktadır” dediler.

Belediye yetkilileri el emeği satış reyonlarından yararlanmak isteyenlerin İstiklal Caddesi’ndeki İZMEK merkezine başvurmaları gerektiğini bildirdiler. El emeği satış reyonlarından yararlanma  önceliğinin İZMEK ve KOMEK kursiyerleri olduğu da kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817