Elbirliğiyle, gönül birliğiyle çalışıyoruz

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Alikahyaspor Kulübü Başkanı Ali Kılıç ve Ordulular Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, Çarşı Yapı Site Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Tümerkan, Kartepe-Başiskele Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nedim Özer ile Kocaeli Din Görevlileri Derneği Başkanı Hüsnü Sarıkaya’yı ayrı ayrı kabul etti. STK’lara büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’ne elbirliğiyle ve gönül birliğiyle hizmet ediyoruz’’ dedi.

STK’LARDAN BAŞKAN’A ZİYARET

Alikahyaspor Başkanı Kulübü Başkanı Ali Kılıç ve Ordulular Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, Çarşı Yapı Site Yönetim Başkanı Cüneyt Tümerkan, Kartepe-Başiskele Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nedim Özer ile Kocaeli Din Görevlileri Derneği Başkanı Hüsnü Sarıkaya, yönetimleriyle birlikte Başkan Karaosmanoğlu’nu ayrı ayrı ziyaret etti. Alikahyaspor kulüp yönetimi ve dernek yöneticileri, Başkan Karaosmanoğlu’na amatör spora katkılarından ve Alikahya’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

ÖNERİLERE HER ZAMAN AÇIĞIZ

Çarşı Yapı Site Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Tümerkan, Kartepe-Başiskele Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nedim Özer ile Kocaeli Din Görevlileri Derneği Başkanı Hüsnü Sarıkaya ve yönetimleriyle ayrı ayrı görüşen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Sivil Toplum Kuruluşları’nın görüş, öneri ve kentle ilgili hayalleri bizim hizmetlerimize yön veriyor. STK’larla birlikte Kocaeli’ne elbirliğiyle ve gönül birliğiyle hizmet ediyoruz’’ ifadesini kullandı.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.