ELEKTRİK ÇARPTI 14 GÜN SONRA ÖLDÜ..!

Alınan bilgi ve iddialara göre aslen Kandıralı olan ve burada oturan Alim Öztürk, inşaat işlerinde çalışıyordu. Darıca’da da yapılan inşaat çalışması sırasında beton mikserinin pompasını tutmakla görevlendirilmişti. Beton mikserinin yukarın hareket edip pompanın çalıştığı sırada üstten geçen yüksek gerilimle çarpıldı ve ağır yaralandı.

İlk önce Darıca Farabi hastanesi, ardından da Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Alim Öztürk, tüm çabalara rağmen 14 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Genç adamın cenazesi yapılan otopsi sonrasında toprağa verilmek üzere Kandıra’ya gönderildi. 3 yıl önce evlenen Alim Özdemir’in ölümü ailesinde ve çevresinde büyük üzüntüyle karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817