Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesine Hayırlı Olsun Ziyareti

Şubat Ayında gerçekleştirilen Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin 11. Olağan Genel Kurulunda Başkan olarak seçilen Ahmet Sözen ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşen Görüm, Sözen ve yönetimine yeni görevlerinde başarı temennisinde bulundu.

Aynı zamanda kendisi de bir elektrik mühendisi olan Görüm, oda çalışmaları hakkında Başkan Sözen’den bilgi aldı. İlimizde uzun yıllardır faaliyetlerini sürdüren Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve önemsediğini ifade eden Görüm, yeni dönemde de mevcut başarılı çalışmaların sürdürüleceğinden şüphesi olmadığını belirtti.

Kocaeli Kent Konseyi’nin ilimizdeki tüm kurum ve kuruluşlar ile irtibat halinde olduğunu, özellikle oda ve meslek kuruluşlarının da Kocaeli Kent Konseyi’nin genel kurulu üyeleri olduğunu hatırlatan Görüm, bu çerçevede Elektrik Mühendisleri Odası ile ortak çalışmaların yürütülebileceğini söyledi.

Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Sözen, ziyaretinden dolayı Görüm’e teşekkür ederek, Kocaeli Kent Konseyi çalışmaları hakkında Görüm’den bilgi aldı. Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817