Elektronik atıklar ekonomiye kazandırılıyor


 

Körfez Belediyesi Atık Getirme Merkezi’nde sadece ambalaj atıkları değil, elektronik atıklar da ayrıştırılarak ekonomiye kazandırılıyor. Çağımızın vazgeçilmezleri arasına giren cep telefonları ömrümü tamamlayınca bir kenara atılıyor ve atıl durumda kalıyor. O telefonların bataryaları da patlama riski sebebiyle kimi zaman büyük tehlike oluşturabiliyor.

 

BİR TELEFON YETERLİ

Sadece vatandaşlar değil, ilçemizde faaliyet gösteren cep telefonu tamir yerleri ellerindeki bozuk ömrünü tamamlamış bataryaların yanması ve patlamalarının önüne geçilebilinmesi için 500 00 50’yi aramaları yeterli oluyor. Körfez Belediyesi ekipleri tarafından teslim alınan cep telefonları, lisanslı firma tarafında bertaraf ediliyor ve tekrar ekonomiye kazandırılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817