ELEKTRONİKÇİLERİ İKİ DAKİKA İÇİNDE SOYMUŞLAR
 Olayla ilgili kamera görüntülerinin ortaya çıkmasıyla netleşen hırsızlığın gece saat 02.00 sıralarında yaşandığı anlaşıldı. Görüntülere göre, iki kişi iş hanına giriyorlar ve dükkanların kapılarını 10 saniyede açıp, toplamda iki dakika içinde de aldıklarıyla kaçıyorlar. Hatta, zanlılar o sırada caddede devriye gezen polis otosunu da görüp, önce içeri kaçıp saklanıyorlar, daha sonra da kaçıyorlar.

Hırsızların, Muhammet Sungur’a ait işyerinden, elektronik uydu alıcılarını, mausları çaldıkları, rafta duran ve içinde toplanan parayla bir çocuğun okumasına yardım edilen bağış kutusunu da çaldıkları ortaya çıktı. Bağış kutusunda da yaklaşık 800 liraya yakın para bulunduğu öğrenildi. Polis, görüntüler yardımı ile kaçan zanlıları aramaya başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817