Elif ile Mehmet Evliler Kervanında

Körfez Belediye Meclisi`nin AKP`li üyesi Melek Çelik ile özel bir firmada yöneticilik yapan Orhan Çelik çiftinin Tüpraş`ta çevre teknikeri olarak görev yapan güzel kızları Elif Çelik, hayatını merhum Şevki Yiğitler ile ev hanımı Mihriye Yiğitler`in yine Tüpraş`ta proje ve elektrik bölüm şefi olarak çalışan yakışıklı oğulları Mehmet Yiğitler ile birleştirdi. 

PEHLİVAN, YANLIZ BIRAKMADI
Antik Kapı Restaurant`ta gerçekleşen düğün töreniyle evliler kervanına katılan genç çifti bu özel günde AKP Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül,İzmit Belediye Başkanı Nevzat DoğanKörfezBelediye Başkanı Yunus PehlivanAKP Körfezİlçe Başkanı Engin Koyun ve çok sayıda seveni de yalnız bırakmadı.


NİKAHI NEVZAT DOĞAN KIYDI

Çiftin nikahını İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan kıyarken şahitliklerini ise milletvekili Sibel Gönül, belediye başkanı Yunus Pehlivan, ilçe başkanı Engin Koyun, Nuray Gözoğlu ve Rıza Altın yaptı. Protokol üyeleri nikahın ardından Mehmet–Elif Yiğitler çiftine bir ömür boyu mutluluk diledi. Balayı için Antalya`yı seçen çift bundan sonra İzmit`te yaşayacak. 


Körfez İlçenin sevilen siması Kasım Tolun'da nikaha eşiyle birlikte katıldı






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817