Elit İşkembe'de kebap keyfi

ELİT KEBAP GAZETECİLERİ AĞIRLADI

KÖRFEZ ilçenin en nezih ve uğrak mekanlarından birisi olan ve ilçenin sevilen simalarından Kamil Şener’in işlettiği Elit İşkembe Salonu, hizmet alanlarını genişletiyor. Kurulduğu yıldan bu yana günün 24 saati boyunca Körfez halkının hizmetinde bulunan Elit İşkembe Salonu’nda artık müşterilere kebap sunumu da başladı.

 

ÖZEL LEZZETLER VAR

Kırmızı ve beyaz etli kebap çeşitleri, ayrıca farklı ve özel kebap lezzetleri ile müşterilerin hizmetine başlayan Elit İşkembe’de uzman bir ekip de görev yapıyor. Birbirinden leziz kebap çeşitleri ile ve diğer ikramlarla Körfez halkının hizmetinde bulunan Elit İşkembe’nin sahibi Kamil Şener, vatandaşların damak zevkine uygun, yeni bir çalışma içine girdiklerini söyledi.

 

DAMAK ZEVKİNE UYGUN

Kebap konusunda çok iddialı olduklarını söyleyen Şener, “İşinin ehli olan bir ustamız ve beraberinde bir ekibimiz var. Kebap çeşitlerimiz daha ilk günden itibaren müşterilerimizin ilgisini çekti ve beğenisini kazandı. Sadece bilinen kebap türlerinin dışında, yeni ve çok özel lezzetlerimiz de mevcuttur. Mesele doyumdan öte damak lezzeti ise bu konuda ekibimize ve ikramlarımıza güveniyorum” dedi.



 

 

 

 

  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817