Ellibeş: "2023’te Tarihi Bir Seçim Yapılacak"

Partinin Tütünçiftlik merkezindeki ilçe binasında düzenlenen bayramlaşma merasimine AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile çok sayıda vatandaş ve partili katıldı.

TUNA’DAN BAYRAM KUTLAMASI

Gerçekleşen buluşma sırasında partilileri selamlayan ilçe başkanı Ramazan Tuna, “Sizlerle bir arada olmak çok güzel. Tüm teşkilatımızın, ilçe halkımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Programımıza katılımlarımızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. Belediye başkanı Şener Söğüt’ün selamlama konuşmasının ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş de 2023 yılı haziran ayında yapılacak olan genel seçimlere vurgu yaptı.

“2023 SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ”

Ellibeş konuşmasında, “Bu seçim Türkiye için çok keskin bir dönemeç olacak. 20 yılda elde ettiğimiz kazanımlarımızın bir anlamının olması, bu kazanımların kaybedilmemesi için bu seçimde alınacak sonuç çok önemli. Türkiye, pandemi ve küresel ekonomik sorunlara rağmen ayakta kalmayı başardı. Bunda yıllardır attığımız sağlam ekonomik temellerin etkisi çok büyük. Kısa zamanda ülkemizi ve insanımızı yüksek faiz etkisinden de kurtaracağız. Türkiye, AK Parti iktidarının devamında 2023’ten sonra tüm dünyanın gıpta ile bakacağı bir ülke olacak. Bunun için bizler de teşkilatlar olarak daha fazla çalışacak, daha çok fedakarlık yapacağız. Hepinize çok büyük görevler düşüyor. Bu vesile ile Kurban Bayramı’nızı tebrik ediyorum” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817