banner2779
banner2752
banner2750

Ellibeş: “AK Parti İcraatlarına Çökmek Yerine Verdiğiniz Sözleri Tutun”

İstanbul’da öğrenciye bedava ulaşım sözü verenler şimdi zam üstüne zam yapıyor” dedi.

26 MİLYAR TL SİLİNDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KYK kredisi kullanan öğrencilerden artık enflasyon farkı alınmayıp sadece ana paradan sorumlu olacaklarının duyurmasının ardından muhalefetin bu çalışmadan siyasi çıkar elde etmeye çalıştığını belirten Ellibeş, “Siz önce verdiğiniz sözleri tutun” dedi. Ellibeş, şöyle devam etti:

GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

“Gençlerimize büyük önem veriyoruz. Yalnızca öğrenim hayatlarında değil, sosyal yaşamlarında da yanlarındayız. Bu hususta tatil dönemine girerken öğrencilerimize gittikleri illerdeki yurtlarda ücretsiz konaklama ve müzelere ücretsiz giriş uygulaması başlatıldı. Bunun yanında daha pekçok yaz okulu ve spor kursları gençlerimizin hizmetine sunuldu. Cumhurbaşkanımız liderliğinde son kabine toplantısında alınan KYK kararı da gençlerimiz lehine atılan başka bir adımdır”.

BÜYÜKAKIN’I DA KUTLADI

“Tabi, AK Parti icraatlarına çökerek kendine siyasi prim arayışında olan muhalefet buradan da pay kapmaya çalışıyor. Önceliğimiz gençlerimiz ancak muhalefete buradan siyasi rant çıkmaz. Çünkü önce verdikleri sözü tutmaları gerekiyor. Bakın, CHP’li İstanbul Belediye Başkanı seçim döneminde öğrencilere ücretsiz ulaşımdan söz etti. Ama şimdi zam üstüne zam yapıyor. Öğrencilerimize verdikleri bu sözü bile tutamayanlar, 3 milyon 157 bin öğrencinin omuzlarından 26 milyar TL’lik yükün kaldırılmasından pay almaya çalışıyor. Çok yazık. Onların yapamadığı indirim Kocaeli’de yapılarak, şehir içi öğrenci ulaşımı 3,10 TL’ye indirildi. Bu hususta öğrenci dostu olduğunu gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ı da kutlamak gerekir”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751