Ellibeş: “Araç Tekmelemek Sevgi Değildir”

YILDIRIM VE ÖZHASEKİ’DEN SAMİMİ YAKLAŞIM

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, önceki gün İzmit ziyaretinde Yenicuma Camii’nde cuma namazı kıldıktan sonra İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milletvekili İlyas Şeker ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’la Cumhuriyet Bulvarı’nda kısa bir yürüyüş yaparak, vatandaşı selamladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve halkın büyük beğenisini kazanan Cumhuriyet Bulvarı’nda vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaşan heyet bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İYİ Partili Lütfü Türkkan bu kısa yürüyüşü, bir gün önce kendi partisinin Alemdar Caddesi’nde yol kapatarak düzenlediği mini mitingle karşılaştırmaya kalktı.

SEN SEVGİDEN NE ANLARSIN?

Türkkan’a cevap veren AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Şehit bacısına küfretmeyi milliyetçilik sayan Lütfü Bey, İzmit’in en işlek caddesini zorla trafiğe kapatarak oluşan izdihamı ve vatandaşın aracının yumruklanmasını sevgi gösterisi sanmış. Sevgi, hiç kimseyi rahatsız etmeden ve özel çaba harcamadan birilerinin gelip sizin boynunuza sarılması, kalbini açması, derdini anlatmasıdır. Cuma namazı sonrası kısa bir yürüyüş sırasında Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki ile biz bunu yaşadık. Ama ağzını her açtığında etrafa hakaret yağdıran birinden bunu anlamasını beklemek elbette güç. Lütfü Bey, unutma ki, susmak, haddini bilmek de bir erdemdir. Buradan iktidar hayali kurmak size birşey kazandırmaz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817