Ellibeş, Başhekim  Ahmet Sarıışık’ı Makamında ziyaret etti

Başkan Ellibeş, Gölcük Devlet Hastanemizin yeni Başhekimi olarak göreve başlayan Uzm. Dr. Ahmet Sarıışık ve ekip arkadaşları, Gölcük Devlet Hastanesinin hizmet kalitesini artırmak üzere yoğun çaba sarf edeceklerini biliyorum. Böylesine önemli bir görevi üstlenerek hastanemizin yeni döneminde başarı çıtasını daha yükseklere taşıyacaklardır. Bu yönde başarılar temenni ediyorum dedi. 

Başkan Ellibeş ayrıca Gölcük Belediyesi olarak Sağlık hizmetlerinin bölgemizde daha sağlıklı ortamlarda yapılması amacıyla kazandırdığımız yeni hastane alanı da devreye girerek hizmetlerde daha da büyüyecektir. Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde bundan önce olduğu gibi bundan sonrada destek vermeye devam edeceğiz dedi.

                                              

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817