banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Ellibeş Belediye Personeli ile Bayramlaştı
 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ramazan Bayramı öncesinde Gölcük Belediye Meclis Salonunda Belediye Personeli ile bir araya gelerek bayramlaştı. Meclis Salonunda gerçekleştirilen Bayramlaşma toplantısında Genel Koordinatör Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş, Kemal Kahraman, Levent Değirmenci, Birim Müdürleri, Belediye Personeli katıldı.

 Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi bir bütündür bizlerde bu bütünün birer parçasıyız. Bu sorumluluk bilinci içinde herkes her zaman üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmelidir. Belediyemizde Ben kavramı yoktur Biz kavramı vardır yani Belediyeler bir ekiptir, bir ailedir.

 Biz bir ekip olarak çalıştığımız zaman ortaya güzel ve anlamlı başarılar çıkar ve bu başarılar geliştikçe, artıkça bunlar Halk ile paylaşılır. Biz Gölcük Belediyesi olarak her zaman Önce İnsana Hizmet parolası ile hareket ederek çalışıyor, hizmet üretiyoruz.

 Gölcük'ün gelecekte daha çok yaşanabilir bir kent olması isteğimiz birlikte çalışmak ve birlikte paylaşmak suretiyle gerçekleşecektir. Bu inanç ve kararlılık bizi daha güçlü ve daha başarılı kılacaktır. Ekip ruhunu taşıyan her arkadaşım diğer arkadaşının eksiğini tamamlayandır. Sizlerinde bu ruh ve inancı taşıdığınıza bir başka arkadaşınıza örnek olduğunuza inanıyorum.

 Bu duygu ve düşüncelerimle Mübarek Ramazan Bayramınızı canı gönülden kutluyor, Aileleriniz ile birlikte mutluluk içinde yaşamanızı temenni ediyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826