Ellibeş: “Bu Millet, Meydanlarda Her Yer Kandil Diyene Ülkesini Teslim Etmez”

DANIŞMA MECLİSLERİ YENİDEN BAŞLADI

AK Parti’de ilçe danışma meclileri iki ay sonra yeniden başladı. Milletvekilleri, belediye başkanları, üç kademe ilçe yönetimleri, meclis üyeleri ve mahalle başkanlarını kapsayan, daraltılmış özel oturumlarda teşkilatın beklenti ve önerileri dinleniyor. Gebze ve Kartepe’yle başlayan Daraltılmış İlçe Danışma Meclisleri bir ayda tamamlanacak. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, seçim sürecine girerken teşkilatların vereceği mesajların çok önemli olduğunu belirterek, her toplantıda rapor oluşturduklarını kaydetti. Gündemle ilgili de değerlendirmede bulunan Ellibeş, şunları söyledi:

SON 20 YILDA YAPILANLAR

KRİZİN ETKİSİNİ AZALTTI

“Dünya’da küresel bir kriz var. Pandemi yaşandı. Yeni bir küresel salgın endişesinden söz ediliyor. Ortadoğu’da savaş devam ediyor. Rusya-Ukrayna savaşı devam ediyor. Buna bağlı olarak Amerika’dan Almanya’ya bütün ülkeler ekonomik sorunlarla boğuşuyor, tarihi enflasyon rakamlarını gördü. Türkiye, son 20 yılda çok büyük atılımlar yaptı. Ulaşımda, sağlıkta, eğitimde, ekonomide çok önemli gelişmeler oldu. Emin olun, bu yatırımlar yapılmamış olsa bugünkü şartlarda durumumuz ne olurdu kestirmek mümkün değil.”

BU ANLAYIŞA ÜLKE TESLİM EDİLİR Mİ?

“Bunun çok daha azında bankaların içinin nasıl boşaltıldığını, Başbakanların İMF kapılarında borç dilendiğini milletimiz unutmadı. Ama muhalefet yine de bir kriz var ve bunu fırsata çevirmemiz gerekir mantığıyla inanılmaz bir yalan ve iftira kampanyası başlatmış durumda. Bekliyorlar ki, bu sıkıntılı süreçte milletimiz ne ülke düşünür, ne gelecek. Bir sinirle bize oy verip seçerler. Biz de istediğimizi yaparız. Oysa milletimiz, milli ve manevi değerlerine her zaman, her şartta sahip çıktı. Şimdi meydanlarda her yer Kandil, her yer direniş diye bağıranlara, devletine seri katil diyenlere, sınır ötesi operasyona izin vermeyenlere ülkesini teslim eder mi? Etmez, etmeyecektir.”

HALKIN ARASINDA BİZ VARIZ

“Değerli arkadaşlar. Halkımızla beraberiz, sürekli vatandaşımızı dinliyoruz. İki ay geçti, yeniden teşkilatlarımızı ilçe ilçe toplayarak derdi, sorunu, önerisi ne varsa danışma meclislerimizde konuşuyoruz. Ramazan ayını geride bıraktık. Her gün onlarca program ve iftarlarla hep milletimizle beraber olduk. Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kollarımız, Meclis Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımızla, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda sürekli vatandaşımızla iç içeyiz.”

YIKIM EKİBİ NE DERSE DESİN,

BİZ ESER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

“Muhalefet nerdeydi, kimleydi, gören oldu mu? Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle, biz geçmişte milletimizle bir ve beraber olarak vesayeti, baskıyı, zulmü nasıl yendiysek bugün yaşadığımız sıkıntıları da hep birlikte aşarak, vatandaşımızın ekonomisini de, hayat standardını da daha iyiye ulaştıracağız. Yıkım ekibi, 28 Şubat İttifakı bu sıkıntıları fırsata nasıl dönüştürürüm diye düşüne dursun, biz #BirlikteBereketVar diyerek milletimizle el ele bunu da aşacağımıza inanıyoruz ve bunu başarmakta kararlıyız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817