Ellibeş: “Bugünü Değil, Geleceği Ve Gençlerimizi Düşünerek Çalışıyoruz”

“Milli Mücadele'yi başarıya taşıyan ruh, heyecan ve coşkunun meşalesi 103 yıl önce bugün, diğer bir ifadeyle 19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla yakılmış; Amasya, Erzurum ve Sivas’tan tüm yurda dalga dalga yayılmıştı.

Bağımsız ve müreffeh yarınlara yürüyüşün başlangıcı olan ‘19 Mayıs’ aynı zamanda aziz milletimizin hürriyetinden vazgeçmeyeceğinin, hiçbir şartta himaye altına girmeyeceğinin, özgür iradesine her koşulda sahip çıkacağının da tüm dünyaya ilan edildiği gündür.

İstikbal mücadelesi boyunca, tarihe gömülmek istenen bu yüce millet azim, cesaret, kararlılık ve inançla, her türlü zorluğa göğüs gerip, canı pahasına vatanına ve bayrağına yönelen tehditleri bertaraf etmiştir.

Şanlı ecdadımızın verdiği bu mücadeleye en kalbi duygularla sadık kalarak, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu kutlu günü bayram olarak hediye ettiği gençlerimize daha aydınlık, umutlu ve barış dolu bir gelecek bırakmak için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.

Bugünü değil, geleceği ve gençlerimizi düşünerek çalışıyoruz

Milli değerlerine bağlı, evrensel değerlerle barışık olarak ve geleceğe güvenle bakan gençlerimizin 19 Mayıs ruhunu çok iyi anlayarak, benimseyerek ve sorumluluğunu üstlenerek, bu bayrağı daha ileriye taşıyacaklarına da yürekten inanıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin ilerlemesinin, gelişmesinin ve büyümesinin en büyük güvencesi gençlerimizdir.

Bu duygularla gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını saygıyla, minnetle yâd ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817