Ellibeş D.dere’deki çay bahçelerinin işletmecileri ile bir araya geldi

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Değirmendere Sahili’nde bulunan çay bahçelerinin işletmecileri ile bir araya geldi. Gölcük Belediyesi D.dere Başkanlık makamında  gerçekleşen toplantıda çay bahçelerinde yapılacak yenilik çalışmaları konuşuldu. Toplantıya Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Gölcük Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Oktay Keler hazır bulundu.

Hedef 2013 yaz sezonda yenilenen çay bahçelerini görmek istediğini Belirten Belediye Başkan’ı Mehmet Ellibeş, Yüzbaşılar Sahili’nde yenilikler yaptık. Çok ciddi anlamda eskiye dönüşün olduğunu gözlemledik. Buna orantılı olarak çay bahçelerinde de bir değişiklik olmasını istiyoruz dedi.

Başkan Ellibeş, Bu değişikliğe sizler de ayak uydurmalısınız. 2013 yılının yazına yeni işletmeler olarak girmelisiniz. Plastik tozlu havalarda vatandaşa hizmet vermek hiç de hoş değil. Sağlıklı koşulda kaliteli, hizmet verilmesi taraftarıyız dedi.

Esnafında önerilerini dinleyen Başkan Ellibeş yapılacak olan yenilikler için belediye olarak da destek vereceklerini söyledi. Vatandaşın dikkatini tekrar D.dere’ye çekmek istediklerini belirten Başkan Ellibeş, Halkımız bu güzellikleri hak ediyor. Bizde elimizden gelen desteği size vereceğiz dedi.

Çay bahçeleri işletmecilerinin yaptığı öneride, Bizim en büyük problemimiz ruhsat alamıyor olmamız. Bizde yenilikler yapmayı çok arzu ediyoruz. Ancak bunları yaparken esnafın da kesesini düşünmek gerek. Bizim önerimiz brandaları atalım ve cam mekan yapalım. Böylelikle kahve havası olur. Ailelere daha çok hizmet veririz. Ayrıca sahilde yerlere yapılan taşın devamını çay bahçemizde de olsun istiyoruz,sahille bütünlük kazanalım isteğinde bulundular.

Esnafların önerisini beğenen Başkan Ellibeş, Biz iyileştirme kararı aldık ve arkasındayız. Burada sizinde önerileriniz çok önemli. Bununla ilgili çalışma yapalım. Bu kararı kimsenin inisiyatifine bırakmam. Bu karara işletmeciler olduğu kadar mülk sahipleri de uymalı. Böyle gelmiş böyle gider düşüncesine karşıyız dedi. Esnaf toplantının devamında çöp saatleri ve sahilde bulunan köprünün de yapılmasını istedi.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Çay bahçeleri işletmecileriyle birlikte, D.dere sahilindeki Çay bahçelerinin mevcut durumlarını yerinde görmek üzere bir inceleme gezisi yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817