Ellibeş, Gelincik camide halı yıkama çalışmalarını inceledi

Başkan Ellibeş başlatılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunarak, Camiler Müslümanların Allah'a ibadet ettikleri yerlerdir. Yeryüzünün en şerefli yerleri olan camilere "Allah'ın evi" denilmektedir. Camiler, zengin-fakir, köylü-şehirli, amir-memur, resmi-sivil, yaşlı-genç kısaca herkesimden insanımızı bünyesinde toplayan mekânlardır. Bir ülkenin, Müslüman ülkesi olmasının mührü ve tapu senetleridir.

Camiler; aynı safta omuz omuza, diz dize namaz kıldığımız mabetlerdir. Üzüntülerimizi giderdiğimiz, moralimizi müspet anlamda düzelttiğimiz, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik duygularımızı, hoşgörü anlayışımızı güçlendirdiğimiz ve pekiştirdiğimiz yerlerdir. Birbirimize merhamet etmeyi, acıları paylaşmayı, kimsesiz-yoksul, dul ve yetimlere yardım etme duygularını kazandığımız mabetlerdir.

Camilerimizin daha temiz, daha bakımlı olması için gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Gölcük Belediyesi olarak İlçe genelindeki mevcut camilerin temizliğini, gerektiğinde onarımına imkanlar ölçüsünde destek ve katkı sağlamaktayız.

Gölcük Belediyesi olarak özel bir şirketle anlaşma sağladık. Gölcük İlçe genelindeki Camilerimizin halıları özel bir sistemle temizletiyoruz. Bu çalışma ile Cami içindeki halılar daha güzel temizleniyor, halılar bu sistemle temizlenirken herhangi bir yıpranma ve ıslaklık olmadan Namaz vakitlerinde vatandaşlarımız ibadetlerine hazır hale getirilmiş oluyor. Hem zamandan tasarruf hem de kolay ve pratik bir şekilde Camilerimizin halıları temizlenmiş oluyor dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817