banner2779
banner2752
banner2750

Ellibeş Gölcük Muhtarlar Derneğini ziyaret etti
 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette  Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten memnun olduklarını dile getirerek yapmış olduğu hizmetlerden, destek ve katkılardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür etti.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Öncelikle Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ziyaret etmeye başladık ve bu ziyaretler kapsamında sizleri de ziyaret ederek aynı zamanda gecikmiş olan hayırlı olsun dileklerimizi iletmek istedik. Aradan uzun bir süre geçti, ancak yaşanan yoğunluklar sebebiyle bugün yeni yönetiminizin hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Başkan Ellibeş, Hepimiz iyi birliyoruz ki, bizim için mahalle muhtarlarımızın ayrı bir yeri ve önemi var. Çünkü bizim bugün ilçemizin her yerinde olan bitenden haberdar olmamız ya da Gölcük’te onca insanımızın sıkıntılarından haberdar olabilmemiz mümkün değildir. Fakat bizlere bu aşamada siz muhtarlar büyük destekler gösteriyorsunuz ve İlçemizin her bir köşesinde olan sıkıntılarımızın çözülmesine olanak sağlıyorsunuz. Tüm Muhtarlarımızı kutluyor,seçilmiş olmanızdan dolayı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751