Ellibeş Hasta vatandaşlara evlerinde moral ziyaretinde bulundu
 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, fırsat bulduğu zamanlar içinde İlçe genelinde kimi hasta vatandaşları evlerinde kimilerini de Hastanelerde ziyaret ederek moral vermeye özen gösteriyor. Başkan Ellibeş’in bu duyarlılığı hasta vatandaşlar ve aileleri tarafından takdir ediliyor.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Şehitler Mahallesinde ikamet eden Nuriye Zer ile Hatice Sarıoğlu’ nu evlerinde ziyaret edip geçmiş olsun temennisinde bulundu. Yapılan ziyaretinden dolayı Hasta vatandaşlar ve aileleri Başkan Ellibeş’e yaptığı ziyaretten ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yaptığı ziyaretlerde vatandaşlara bir istekleri olup olmadığını sordu ve her hangi bir sorun yaşadıklarında veya istekleri olduğunda mutlaka Belediyeye bilgi vermelerini belirtti. Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak İlçe genelinde tüm vatandaşlarımıza doğumdan ölüme kadar hayatın her noktasında hizmet vermeye hazırız ve bu yönde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz, bu bizim öncelikli görevimiz dedi.

Nuriye Zer ile Hatice Sarıoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ayrıca teşekkür ettiklerini yaptığı bu ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ettiler. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yaptığı hasta ziyaretlerinde kendisine Belediye Meclis üyesi Hilmiye Gövez eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817