Ellibeş Hicret Erkek Hafızlık Kuran Kursunu ziyaret etti
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İhsaniye Çiftlik Mahallesindeki Hicret Cami altındaki Hicret Erkek Hafızlık Kuran Kursunu ziyaret etti. Başkan Ellibeş’i Din görevlileri Dernek Başkanı ve Kervansaray Cami İmamı olan ve Bu çalışmanın sorumlusu olarak görev yapan Tacettin Tarı karşıladı.

Başkan Ellibeş ziyaretinde Hicret Erkek Hafızlık Kuran Kursundaki öğrencilerle sohbet etti, pinpon oynadı, derslerine girerek bir süre görüştü. Yapılan ziyaretten çok mutlu olan Tacettin tarı ve diğer Din görevlileri Başkan Ellibeş’e destek ve katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Tarı, Başkan Ellibeş’e Hicret Erkek Hafızlık Kuran Kursunun faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Kursa 20 Öğrencinin katıldığı, onlara eğitimin dışında sosyal faaliyetlerinde sağlanıldığını, Öğrencilere sabah kahvaltısı ve öğle yemeğinin verildiğini akşamda evlerine servisle götürüldüğünü belirtti.

Bu projenin Kocaeli genelinde ilk olduğunu söyleyen Tacettin Tarı, Proje Taşımalı sistemli Hafızlık kursu olduğunu, bu proje aynı zamanda Kocaeli için pilot bir proje olarak örnek teşkil edeceğini söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Hicret Erkek Hafızlık Kuran Kursunun böyle bir proje ile çalışmalarına başlamış olmasından dolayı kutladığını belirterek, Gölcük Belediyesi olarak Çocuklarımızın burada güzel bir hizmet almaları noktasında imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye hazırız dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817