banner2779
banner2752
banner2750

Ellibeş İle Büyükakın’dan Vefa Ve Gönül Ziyaretleri

Başkan Büyükakın, Körfez ilçesinde bir dizi çalışma ziyaretlerinde ve temaslarda bulundu. Büyükakın birlikteliklerinde, merkezinde insan olan hizmet anlayışlarının aralıksız bir şekilde süreceğini dile getirdi.

 

Başkan Büyükakın, ‘’Körfez ilçemize çok önemli hizmet adımları atacağız”


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Körfez ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu, kanaat önderlerini ziyaret etti. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte Seyfettin Yıldız,Yılmaz Sönmez, Salih Okutan, Mehmet Allak, Erdal Yıldırım, Mustafa Çelik ve Erdoğan Songur ile iş yerlerinde buluşan Başkan Büyükakın, kentin tüm dinamikleriyle bir araya gelmeyi aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Alt ve üstyapı noktasında Körfez ilçesinde çok önemli adımlar atacaklarını ziyaretlerinde dile getiren Başkan Büyükakın, “Ülkemizin ve şehrimizin üretim merkezlerinden birisi olan Körfez ilçemizin tüm eksiklerini tamamlamak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile birlikte 97 bin metre karelik bir alanda 1.300 rezerv konut alanı inşa edeceğiz. Barbaros ve Kabakoz Mahallerinin taşınması içinde gerekli adımları attık” dedi.

 

“İNSAN MERKEZLİ, YAŞAYAN VE YAŞATAN ŞEHİRLER”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk ve teşkilat üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde,“Kocaeli’nin her noktasıyla yakından ilgileniyor ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri tek tek çözmeye çalışıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, insan merkezli, yaşayan ve yaşatan şehirler inşa etmeye devam edeceklerini ifade etti. Ziyaretlerde öneri ve talepleri de tek tek dinleyen Başkan Büyükakın “Tüm ekibimizle birlikte söz verdiğimiz projeleri yapmak, şehrin yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” hatırlatması da yapan Başkan Büyükakın, “Kabakoz ve Barbaros Mahallerinde yaşayan vatandaşların taleplerine dönük adımlarımızı atarken çok titiz bir çalışma sürdürdük. Bakanlığımızla birlikte çalışarak vatandaşlarımızın talepleri için önemli bir aşama kaydettik” ifadelerini sarf etti.

 

“TARİHİMİZİN BİZE VERDİĞİ ÇOK BÜYÜK SORUMLULUKLAR VAR”

Milletimizle birlikte ülkemizin değerlerine de sahip çıkmak için gayret ettiklerini ilçe merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde özellikle dile getiren Başkan Büyükakın, “Ezanımızdan, bayrağımızdan, vatanımızdan ve devletimizin sembolleşen tüm değerlerinden asla taviz vermeyeceğiz. Ülke olarak zor bir coğrafyada çok büyük bir mücadele veriyoruz. Ülkemiz sınırları içinde ve dışında gerek mazlumların gerekse hakları gasp edilmeye çalışılan kardeş ülkelerin yanında oluyoruz. Ülkemizin çıkarlarını korumak için de uluslararası arenada çok önemli adımlar atan bir devletimiz ve Cumhurbaşkanımız var. Tarihimizin bize verdiği çok büyük sorumluluklar var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde vatanımızın tüm değerlerini bir taraftan korurken diğer taraftan gelecek nesillere güçlü bir şekilde aktarmak için çaba sarf ediyoruz. Ülkemizin ve asil milletimizin bir ideali bir hedefi var. Kim ne derse desin, hangi kuşaktan bahsederse bahsetsin gençlerimizin bu süreçte güçlü bir şekilde geleceğe hazırlandığını da görüyor ve biliyoruz. Bizim yapmamız gereken en önemli ödevlerimizden bir tanesi de devletimizin koyduğu hedeflere destek olmaktır. İşte bunu da çocuğumuzdan gencimize, kadınımızdan erkeğimize, yaşlımızdan el açıp sadece dua edebilen her vatandaşımıza kadar devletimizin tüm belirlediği hedeflere destek olmak için gayret edeceğiz.” ifadelerini sarf etti.

 

“EVLATLARIMIZ İÇİN ESER ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Körfez ilçesinin kanaat önderlerinin ziyaretinin yanı sıra ilçe merkezinde incelemeler sonrasında Sevindikli Köyün’de bölgenin muhtarlarıyla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Genel Sekreter Yardımcıları Gökmen Mengüç ve Mustafa Altay da eşlik etti. Bölgedeki hizmetlere dönük istişarelerin yapıldığı ve ortaya çıkan yeni taleplere dönük adımlar atılmasını çalışma ekibinden isteyen Başkan Büyükakın, “Muhtarlarımızın taleplerine dönük planlamalarımızda bir öncelik sırasına göre organize oluyoruz. Vatandaşımızın beklentilerine, ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarına ulaşması için Kocaeli’nden destek vermeye köylerimizde de devam ediyoruz. Gençlerimize bu güzel ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde miras bırakmak istiyoruz. Onlar da bu emaneti daha iyi noktalara kesinlikle taşıyacaktır. Bu anlamda şehrimizin her karışında hizmetlerimizi ortaya koyarken muhtarlarımızla birlikte bu vizyon çerçevesinde çalışıyoruz. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sahip çıkarak evlatlarımız için eser üretmeye devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

 

“MUHTARLARIMIZLA ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA ORTAMIMIZ VAR”

Sevindikli ve bölgesindeki köylere hizmet eden muhtarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi olarak hızlı ve etkin bir çalışma performansıyla çalıştıklarını da dile getirerek, kendilerine destek olan ve çalışmalarda kendilerine yön gösteren muhtarlara özellikle teşekkür etti. “Muhtarlarımızla çok güzel bir çalışma ortamımız var” diyen Başkan Büyükakın, “Muhtarlarımız kendilerine gelen talepleri bizlere öncelik sırasına göre ileterek hizmetin ulaşmasına vesile oluyorlar. Çok şükür köylerimize uzun yıllardır çok büyük hizmetler yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Hayatın içerisinde yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. İşte ekibimizle birlikte bunları da gidermek için çalışıyoruz” dedi.

 

“HEP BİRLİKTE TÜRKİYE VE KOCAELİ OLACAĞIZ”

Esnafından sanayide üretim yapan emekçiye, KOBİ’lerden büyük sanayi kuruluşlarına kadar her alanda kente ve ülkeye katkı sunan herkese teşekkür eden Başkan Büyükakın, Kocaeli’nin diğer bir taraftan da Anadolu’nun çok güzel bir mozaği olduğunu da ifade ettiği birlikteliklerde, “Reel sektörün yanında kırsal kalkınmada tarım ve hayvancılığa da destek vermeyi sürdüreceğiz. Bunun yanında köylerimizin hizmetlerine ve daha konforlu yaşam oluşması için de hizmet etmeyi büyük bir kararlılıkla sürdüreceğiz” ifadelerini sarf etti. Bir kentin ve ülkenin birlik ve beraberliğinin ortaya çıkaracağı büyük enerjiye de dikkat çeken Başkan Büyükakın, son olarak şunları dile getirdi: “Şehrimizde ve ülkemize Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle, Gürcü’süyle, Abhaza’sıyla, Roman’ıyla, Boşnak’ıyla, Arnavut’uyla velhasıl tüm güzellikleriyle bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Hep birlikte Türkiye ve Kocaeli olacağız. Bu güzel hizmetlerin devam edebilmesi için çalışmaya durmadan devam edeceğiz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751