ELLİBEŞ: “KİBİRLE, MİLLETE TEPEDEN BAKAN MUHALEFET ASLA KAZANAMAYACAK”

Mevlana Kültür Merkezi’ni dolduran 2 binin üzerinde partilinin coşkusu görülmeye değerdi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, topantıda önemli mesajlar verdi.

SALON TIKA BASA DOLDU

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney’in evsahipliğindeki Danışma Meclisi, İzmit’te son dönemdeki en kalabalık siyasi toplantı olarak kayıtlara geçti. Mevlana Kültür Merkezi’nde adeta iğne atsan yere düşmeyecek bir kalabalık vardı. Salonun içi de dışı da partililerle dolup, taştı.

HER MAHALLEDEN, HER YAŞTAN

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın yanı sıra geçmiş dönem il başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan, geçmiş dönem ilçe başkanları Necdet Eksen, Nedim Arsal, Hasan Ayaz gibi isimler de danışma meclisinde yerini aldı. Danışma Meclisi Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Güney’in açılış konuşmasıyla başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817