Ellibeş, Körfez Turu Yaptı

İlçe teşkilatı tarafından hazırlanan program kapsamında Körfez’de özel ziyaretler yapan il başkanı Ellibeş, ilk olarak Hacı Osman Mahallesi Bağdat Camii’nde kıldıkları namaz sonrasında cemaatle selamlaşıp sohbet etti, taleplerini dinledi.

GÜNEŞ’İN AİLESİNE TAZİYEYE GİTTİ

Daha sonra geçtiğimiz günlerde vefat eden eski ilçe yöneticilerinden Erhan Güneş’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Daha sonra ilçede ikamet eden Kadir Kocaağa’ya gecirdiği rahatsızlığı nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulunurken, daha sonra ise AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı İstişare Kurulu Muhammed Saraç’ı da ziyaret ederek kendisi ile sohbet etti.

ENGELLİLERE DE UĞRADI

Ziyaretlerinin sonuncusu Körfez Engelliler Derneği’ne konuk olan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, burada dernek yönetimi ve üyelerinin ilettiği sorunları dinledi. Gelen taleplerin çözümünün sağlanabilmesi için gerekli desteği vereceklerini belirten Ellibeş, AK Parti hükümetleri döneminde engellilere yönelik önemli çalışmaların yapıldığını söyledi.

ÇALIŞMALARDAN ÖRNEKLER VERDİ

Ellibeş, “Başta engelli kardeşlerimizin istihdamı ile ilgili verilen güçlü destek olmak üzere, engelli aylığı ve evde bakım ücreti gibi çalışmalarımız bunlardan bazıları. Yine gelen taleplere göre ihtiyaçlarınıza karşılık vermek üzere ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” açıklamasında bulundu.

KALABALIK HEYETLE GEZDİ

Bu arada AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e Körfez ilçedeki gezisi sırasında; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Öztürk, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, meclis üyeleri ve parti yöneticileri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817