Ellibeş, Koyun’u Kongre İçin Tebrik Etti

Yönetim kurulunu güçlendiren ve rakipsiz olarak girdiği genel kurulda yeni dönem için iddialı mesajlar veren Kulüp Başkanı Engin Koyun, bir taraftan da tebrik için gelen konuklarını ağırlıyor.

“SONU SÜPER LİG OLSUN”

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun son olarak önceki gün AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i konuk etti. Buluşmada Koyun’u kutlayan ve Kocaelispor’un ligdeki gidişatından dolayı mutlu olduklarını belirten il başkanı Mehmet Ellibeş, “İnşallah bu yolun sonu Süper Lig olur” diye konuştu.

KOYUN TEŞEKKÜR ETTİ

Konukları ile yakından ilgilenen Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, “Sizlerin desteğiniz bizler için çok önemli. Ziyaretiniz ve iyi niyet dilekleriniz için teşekkür ederim” dedi. Ziyarette Ellibeş’in yanı sıra Körfez Belediye Başkanı Fehmi Öztürk, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, il yöneticilerinden Fehmi Öztürk, parti yöneticileri ve meclis üyeleri de hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817