Ellibeş Mahalle Muhtarlarıyla Ekim Ayı Toplantısını gerçekleştirdi
 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Mahalle Muhtarları ile Sanat Galerisi toplantı salonunda bir araya gelerek Ekim Ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman,Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, İSU Gölcük Şube Müdür Yrd. Osman Özbay, Mahalle Muhtarları katıldılar.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş toplantı öncesinde bir konuşma yaparak, Gölcük Belediyesinin ilçe genelinde yapmış olduğu çalışmaların Gölcük Halkının ihtiyaçlarına cevap verilmek üzere planlanan ve programlanan bir hizmet olduğunu belirtti. Halkımız bizden hizmet bekliyor, bizde bu hizmetleri en güzel şekilde zamana yayarak yapmanın sözünü verdik.

Her şey aynı bir anda olmuyor bunun için plan ve program gerekiyor. Gölcük Belediyesi olarak tüm birimlerimizin halkımıza hizmet sunmasında yaptığımız plan ve program dahilinde İlçenin dört bir köşesinde hummalı bir şekilde çalışıyor, sorunlara çözüm üretiyoruz.

 Gölcük Belediyesinin sağlıklı bir şekilde hizmet yapmasında siz Muhtarlarımıza büyük görev düşüyor. Ayrıca Vatandaşlarımıza da bu hizmetlerden yararlanırken eserlerin kollanması ve korunması bakımından büyük görev ve sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluk ve paylaşım herkesin görevidir dedi.

Konuşma sonunda Başkan Ellibeş,  Mahalle muhtarının istek ve taleplerini dinledi ve bunların yerinde incelenip değerlendirileceğini söyledi. Mahalle Muhtarları yapmış oldukları talepler arasında Minibüs duraklarının yetersizliği, yollardaki hız kesicilerinin bazı cadde ve sokaklara ihtiyaç gerektirdiği bunun için bir tespit çalışması yapılması ve hız kesicilerinin yapılması, bazı cadde ve sokaklardaki aydınlatma lambalarının yanmadığını bundan dolayı karanlık nedeniyle vatandaşların tedirginlik yaşadıkların , yağışlar sonrasında mazgalların tıkanmaları sonucunda çeşitli sorunlar oluşturduğunu bu yönde mazgalların temizlenerek açılmasının ihtiyaç gerektirdiğini, ilçe genelinin ortak sorunu olan başı boş köpeklerin yaşattığı sıkıntıları  ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817