banner2752
banner2750
banner2776

Ellibeş: “Önce Kulağınızı  CHP’nin Elinden Kurtarın”

Ellibeş, hemen her gün vatandaşla iç içe programlar gerçekleştirdiklerini ve bunu sosyal medyada yayınladıklarını da hatırlatarak, “Ama muhalefet Fox Tv başından kalkamadığı için bu gerçeği görmek istemiyor” dedi. 

ELLİBEŞ’TEN ÇAĞRI

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, terörle mücadelede kararlı bir şekilde yol alan ve bugün bu mücadeleyi sayısız sınır ötesi harekatla sürdüren AK Parti’ye dil uzatan muhalefet temsilcilerine yüklendi. İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu’nun muhalefetin başkan adayı hakkındaki görüşlerini beğenmeyip, kulağının çekilmesini isteyen CHP’li Engin Altay’ın açıklamalarına da gönderme yapan Ellibeş, “Siz önce kulağınızı, sınır ötesi harekata mecliste HDP ile birlikte karşı çıkan CHP’nin elinden kurtarın” diyerek, şunları söyledi:

HER ADIMI TERÖRÜ BİTİRMEK İÇİN ATTIK

“AK Parti, kurulduğu günden bu yana ülkemizin büyümesine, gelişmesine engel olan, birliğini, huzurunu bozmaya çalışan, özellikle doğu bölgesindeki vatandaşlarımız için en önemli sorun haline gelen terörü bitirmek için her zaman kararlılıkla çalışmıştır. 

Her adımını terörü sona erdirmek için atmış, bu hususta ne gerekiyorsa yapmış, samimi bir mücadele içinde olmuştur. 

Bu mücadelenin hiçbir aşamasında PKK ve uzantısı alçak terör örgütlerinin kalleşçe, sinsice Mehmetçiğimizi, güvenlik güçlerimizi ve vatandaşlarımızı hedef aldığı eylemleri karşılıksız bırakmamış, misliyle cevap vermiştir, vermeye devam edecektir.”

“ABD, AVRUPA NE DER DEMEDEN BAŞLARINI EZİYORUZ”

“Bugün terörle mücadelede sınır hattının terör unsurlarına nefes aldırmayacak şekilde genişletmesi; ABD, Avrupa ya da herhangi bir ülke ne der diye düşünmeden teröristleri saklandıkları mağaralara kadar takip edip, nerede saklanıyorlarsa orada tepelerine inilmesi, başlarının ezilmesi bunun en net göstergesidir.”

“ÖNCE KULAĞINIZI KURTARIN”

“Bütün bu gerçekler ortadayken, bu mücadelenin en başında bulunan Sayın Cumhurbaşkanımıza laf atmaya kalkanların, önce bu harekatlara Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde karşı çıkan, askerimizin yerli ve milli silahlarla teçhizatlanmasını engellemeye çalışan, sınır hatlarımızda kale gibi yükselen karakol noktalarını istemeyen HDP ile CHP’nin elinden kulaklarını kurtarmasını tavsiye ederim.”

GEÇMİŞİ DE UNUTMADIK

“Bu kişilerin geçmişte İç İşleri Bakanlığı gibi önemli görevlerdeyken, terörle mücadele adı altında Mehmetçiğimizi nasıl yalnız bıraktıklarını, bölge insanımızı nasıl kaderine terk ettiklerini de milletimiz unutmadı. 

Bundan değil midir ki, şimdi şehit kardeşine silkaflı küfürlerle hakaret etme cüretini kendilerinde bulabiliyorlar.”

BİZ MİLLETİMİZE GÜVENİYORUZ

“Milliyetçilik pozlarıyla, masa altından el tutuştukları ortaklarıyla her seçimde milletimizden gerekli cevabı aldıkları halde, ne vatandaşa, ne de kendi partilerindeki sağduyulu yol arkadaşlarına en ufak saygıları olmadığından aynı söylemlerle çıkanlar bilmeli ki, aynı şeyi sürekli tekrarlayıp, farklı sonuç beklenemez. Bu anlayış, 2023’te daha ağır bir sonuçla aynı mesajı alacak, yine sandıktan çıkamayacaktır. Biz milletimize güveniyoruz.”

“FOX TV’NİN BAŞINDAN KALKIN, SOKAĞA ÇIKIN”

“Her gün sahada, vatandaşımızın ve esnafımızın yanında olduğumuz halde, bir gün olsun fox tv başından ayrılıp, sokağa inemeyenler, bize “Sokağa çıkamıyorlar, deri koltukta oturuyorlar” gibi iftira ve yalanları tekrarlıyor. 

Bunun bir oyun, bir algı operasyonu olduğunu artık milletimiz biliyor. 

Bir şeyi 40 defa söylersen gerçek olacağını sanıyorlar ama bu yalanlarına kendileri dışında kimse inanmıyor. 

Kulaklarını HDP ve CHP’nin elinden kurtarıp, sokağa çıkmaları halinde bu gerçeği kendileri de görecektir.”

BOŞ LAFLARLA VAKİT KAYBETMEYECEĞİZ

“Şunu çok iyi bilmeliler ki, biz bu boş laflarla vakit kaybedecek değiliz.

Her gün yeni müjdelerle çiftçisinden işçisine, memurundan işverenine, öğrencisinden yaşlısına, toplumun her kesimine müjdeler vererek, refah düzeyini iyileştirmek için çalışacağız.

Cumhurbaşkanımız tarafından en son açıklanan sözleşmeli memurlara kadro müjdesinin bu kapsamda hayırlı olmasını diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680