Ellibeş Şenliğimiz Gölcük’te tam bir Karadeniz havası estirdi
 Gölcük Belediye Başkan’ı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak Yaz sezonu içerisinde çok önemli etkinliklere imza attık. Bunlardan biriside 29-30-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Yazlık Kadırga Şenlikleridir. Bu güzel ve yoğun ilgi gören Şenliğimiz Gölcük’te tam bir Karadeniz havası estirdi.

Gölcük’ten, Kocaeli’nin muhtelif yerlerinden, farklı şehirlerden, hatta yurt dışından bir çok insanımız Yazlık Kadırgada buluştu. Kimi çadırlarını kurarak burada konakladı,kimi kemençenin hareketli ritmine kendini kaptırarak gönlünce eğlendi,kimileride kurulan stantlardan yöresel ürünlerin tadına baktı,alışveriş yaptı,kimi doğanın yeşilliği ve muhteşem deniz manzarasıyla dinlenmenin zevkini yaşadığını bir kez daha gördük dedi.

Gölcük Belediye Başkanı olarak ben Mehmet Ellibeş, Binlerce insanımızı bir arada buluşturmanın, Karadeniz kültürünü her yönüyle yaşatmanın mutluluğunu yaşadığımızı ifade etmek istiyorum. Böylesine güzel ve bir o kadarda anlamlı buluşmamıza katılan tüm Davetli, misafir ve Vatandaşlarımıza teşekkür ediyor,sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817