banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Ellibeş: “Siz Yeter ki Çağırın, Çayları Ben Koyarım”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in Ramazan programları renkli ve sıcak görüntülere sahne oluyor. Toplu iftarlarda teşkilat üyeleriyle aynı masada, yan yana oruç açan Ellibeş, teravih sonrası gittiği hemşehri derneklerinde de samimi görüntüleriyle dikkat çekiyor. Ellibeş, son olarak Kocaeli Erzurumlular Derneği ziyaretinde çayları eliyle ikram etti.

SICAK VE SAMİMİ GÖRÜNTÜLER

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Ramazan ayını dolu dolu programlarla geçiriyor. Her akşam farklı bir ilçeye giden Ellibeş, önceki gün Derince’deydi. Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlçe Başkanı Koray Merdan ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’le yoğun katılımın olduğu ilçe teşkilatı iftarında yer aldı. Ellibeş, burada masaları tek tek dolaşıp, sonra teşkilat üyeleriyle yan yana iftar yaptı. Ellibeş’in bu anları sosyal medyasında, “Bir salon kalabalığın içinde bir masanın ucuna ilişmek, el açıp Allah’a sabırla iftarı beklemek. Ve ardından tek bir ses olup, aynı duaya beraber amin demek” sözleriyle ifade etti.

MİS GİBİ KITLAMA ÇAY

Öte yandan Ellibeş’in iftar öncesi ve sonrası yaptığı ziyaretler de renkli ve sıcak görüntülere sahne oldu. Derince’de iftar öncesi Çınarlıdere Cami Derneği’ni, Meclis Üyesi Kurtuluş Aytekin’in babası Süreyya Aytekin’i, Derince Kent Konseyi Başkanı Ertekin Akbulak ve Ailesini, önceki dönem Gençlik Kolları Yöneticisi Muhammed Erdoğan ve Ailesini ziyaret eden Ellibeş’in özellikle çocuklarla yakından ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı. Teravih sonrası Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve yönetimine misafir olan Ellibeş, burada sobada demlenen kıtlama çayları da eliyle ikram ederek, “Siz yeter ki çağırın, çayları ben koyarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826