banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Ellibeş, Teşkilatı Yokladı

Düzenlenen toplantıya Körfez ilçe ev sahipliği yaptı. AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanı Zeki Canşi’nin öncülük ettiği toplantının bir de özel konuğu vardı. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş de partili birim sorumlularını selamladı.

KADINLARI KUTLADI

Toplantıya konuk olan Ellibeş’e AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve il yöneticilerinden Fehmi Öztürk ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir eşlik etti. Öte yandan Ellibeş, parti teşkilatını ziyareti sırasında, kadın kolları yönetiminin de konuğu oldu ve çalışmaları nedeniyle partili kadınları tebrik etti.

“MİLLETİMİZ YİNE ERDOĞAN DİYOR”

Partinin kadın kolları teşkilatının her ilçede olduğu gibi Körfez’de de büyük bir özveriye sahip olan kadın kolları yönetimlerinin ilçe ve mahallelerde olduğunu ve bu işleyişin millette karşılık bulduğunu görmek bizleri çok sevindirmektedir. Bütün bir teşkilat olarak 2023 Haziran ayındaki seçimlerde yine halka dokunarak istenen sonuca ulaşacağız. Liderimizin cumhurbaşkanlığını yalnızca biz değil milletimiz de istiyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826