Ellibeş Yakın Takipte

AK Parti teşkilatlarının yanı sıra ilimizdeki yerel yönetimler de yaptıkları bu büyük miting için son hazırlıklarını yapıyor.

ELLİBEŞ TOPLANTIYA KATILDI

Bu arada AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş de kent genelinde yaptığı teşkilat ziyaretleri ile partililerin yaptığı çalışmaları yakından takip ediyor. Ellibeş bu kapsamda İzmit İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği geniş katılımlı toplantıya katılarak partililere miting hakkında bilgilendirmede bulundu ve “Liderimizin uzun bir aranın ardından kentimize gelecek olması nedeniyle bu miting çok önemli” mesajını verdi.

İLÇELERİ GEZİYOR

Öte yandan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in sonraki durağı ise Kartepe İlçe Teşkilatı oldu. Burada ilçe başkanı Sadık Yılmaz ve yöneticilerle buluşan Ellibeş, son durum hakkında bilgiler aldı, ardından Körfez ilçeye geçti. Körfez teşkilatında ilçe başkanı Ramazan Tuna ve partililerle buluşan Ellibeş, broşürlerin dağıtımı, üyelere birebir ulaşım ve diğer konularda herkesin çok hassas olması gerektiğini söyledi ve partililere emekleri için teşekkür etti.

ÖZEL TOPLANTI YAPILDI

Ayrıca il başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yöneticilerinin katılımı ile düzenlenen özel toplantıda son durum hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817