Ellibeş  : Yıllar geçse de Unutmayacak ve Unutturmayacağız

Başkan Mehmet Ellibeş, depremden gereken dersi aldıklarını ve herkesin depremden ders alması gerektiğini söyledi. Gölcük halkı asrın felaketi olarak adlandırılan büyük bir deprem yaşadı. Merkez üssü Gölcük olan depremin üzerinden tam 13 yıl geçti. O günleri unutmamız mümkün değil.

Özellikle depremde halkımızdan çok şehit verdik. Onların acıları hala taptaze yüreklerimizde duruyor. Nihayetinde bir gerçek var. Hayat devam edecek, devam etmeliydi. Geride kalanlar açısından en azından bu böyleydi. Gölcük halkı depremin hemen arkasından tekrar ayağa kalkması gerektiğini anladı. Hep beraber el ele vererek, Gölcük’ü imar ve inşa etti. Bu bizi sonsuz mutlu ediyor. Gölcük’ün yeniden eski günlerini aratmayacak günlere kavuşması bizi çok onurlandırıyor dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bizim bu güzel çalışmalarımıza, bugüne gelmemizde katkısı olan tüm kişi ve kuruluşlara gönülden teşekkür ediyoruz. Devletimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vesileyle de depremde şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, geride kalan ailelere sabırlar diliyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817