banner2779
banner2752
banner2750

Elma Üreticilerine Ödülleri Törenle Verildi

İhsaniye İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen Ödül törenine,AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün,Fikri Işık, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve İlçe yöneticileri,CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve İlçe yöneticileri,İl Genel Meclis Üyesi Hasan İstif,  Belediye Meclis Üyeleri Recep Zeren,Levent Değirmencioğlu,Melek Sivaslıoğlu,Mevlüt Gül,Hasan Yaman,Ahmet Kurt, Mahalle ve Köy Muhtarları,Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şemer,İhsaniye Kalkınma Koop.Başkanı Yusuf Ziya Zorlu ve Koop. Yöneticileri, Rahvan Atçılar Kulüp Başkanı Osman Kalyoncu,Elma Üreticileri, Davetliler, Misafirler ve çok sayıda Vatandaşlar katıldılar.
Törenin açılış konuşmasını yapan İhsaniye Kalkınma Koop. Bşk. Yusuf Ziya Zorlu kısa bir konuşma yaparak Bu yıl 20.si gerçekleştirilen Yeşil İhsaniye Elma Festivalimiz bilindiği gibi geleneksel hale gelmiş ve bunun devamını sağlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e ve Ana sponsor Ford Otosan'a İhsaniye bölge halkı olarak teşekkür ediyoruz, gelecek yıllarda festivalimizin daha yoğun katılımlarla sürmesi için şimdiden çalışmalara başladık, emek veren tüm üreticilerimizi kutluyorum dedi.
Akabinde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bu yıl 20.si yapılan Yeşil İhsaniye Elma Festivalinin beklenilenin üzerinde bir katılım sağlamış olmasından duyduğu sevinci belirterek katılan tüm üreticilerini kutlayıp başarılar temennisinde bulunurken, festivalde değerlendirme yapan jüri üyelerine de teşekkür etti. Başkan Ellibeş,Festivalin Konser bölümünün yaşanan terör olaylarında hayatlarını kaybeden Şehitlerimizin olması dolayısıyla iptal edildiğini belirterek,Tüm Şehitlerimize Allahtan Rahmet,kederli ailelerine sabırlar diliyorum dedi.
Daha sonra  Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı bir konuşma yaparak Gölcük İlçe genelinde yapılan üreticilik konusunun en güzel şekilde artarak devam edileceğini ve üreticiyi teşvik edeceklerini belirtti. İlçe genelinde 100 bin m2'lik bir alanda üreticilik yapıldığına dikkat çeken Kaymakam Yazıcı bu alanın artması temennimizdir.Bu yıl 20.si tertip edilen ve bir Gelenek haline gelen bu festivalin Kocaeli'nin tanıtımı açısından önemli olduğunu belirterek festivale yarışması olarak katılan üreticileri kutladığını belirtti.
Son konuşmayı AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık yaptı.Vekil Işık,Üreticilerin desteklenmesi konusunda bölgeye katkı sağlayan Belediye Başkanı Ellibeş ve Ford Otosan’ a teşekkür ediyorum.Güzel bir gelenek tam 20 yıldır aralıksız devam ediyor. Böylesi güzel bir organizasyon tüm Türkiye’ye örnek teşkil etmekte,üreticinin desteklenmesine yardımcı olmaktadır.İhsaniye ve çevresinde üreticilik yaparak adeta bölgenin bir sembolü olan Elma ve armut yetiştiricilerini kutluyorum dedi.
Konuşmaların ardından Ödül törenine geçildi. Sahneye çağrılan Elma üreticilerine ödülleri, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık,Zeki Aygün,Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı,Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,İhsaniye Merkez Mahalle Muhtarı Ahmet Özder tarafından takdim edildi.
Bu yıl 20.si gerçekleştirilen  Yeşil İhsaniye elma yetiştiriciliği yarışması Starking Delicious,Golden Delicious,Star Krimson, Granny Smith ile bu yıl ilk olarak Margaritta Marilla Armut (Gölcük Armutu)dallarında yapıldı.Yarışmaya 89 üreticinin katıldığı belirtildi.
Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda,
Starking Delicious dalında1.Dursun Hür,2.Kamil Çolak,3.Arif İnceoğlu,4.Metin Denizli, 5.Bahri Batu.Ödülleri İhsaniye Merkez Mahalle Muhtarı Ahmet Özder takdim etti.
Golden Delicious dalında 1.Metin Denizli,2.Dursun Hür,3.Arif İnceoğlu,4.Yusuf Çolak,5.Ali Tosunoğlu.Ödülleri Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş takdim etti.
Star Krimson dalında 1. Arif İnceoğlu,2.Bahri Batu,3.Metin Denizli,4.Yusuf Çolak,5.Siyami Timur.Ödülleri Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı takdim etti.
Granny Smith dalında  1.Mustafa Bayraktar,2.Ali Tosunoğlu,3.Dursun Hür,4.Ahmet Denizli,5.Mehmet Özdil.Ödülleri AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün takdim etti.
Margaritta Marilla Armut (Gölcük Armutu) dalında 1.Şeref Öner,2.Metin Denizli,3.Arif İnceoğlu,4.Ahmet Karakaş,5.İbrahim Özbay.Ödülleri AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751