Elmacık Köyü Bakımdan Geçti

Elmacık Köyü Yolları Bakımdan Geçti

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylerin altyapısını yenilerken üstyapılarını da daha konforlu hale getirmeyi ihmal etmiyor. Bu kapsamda Körfez ilçesi  Elmacık Köyünde hummalı bir çalışma gerçekleşti. Elmacık Köyü Muhtarı Ömer Günbatı, yapılan çalışma nedeni ile Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

ALT VE ÜSTYAPI ÇALIŞMASI

Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki köylerin alt ve üstyapılarını şehir merkezlerinden farklı olmaksızın yenilemeye devam ediyor. Körfez ilçesinde yer alan Elmacık Köyünde daha önce yapılan  altyapı çalışmasının ardından yolların bakım ve onarımı yapıldı. Yapılan çalışmalar ile köy yolları daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

8 KİLOMETRELİK YOLA 800 TON ASFALT YAMA

8 kilometrelik yolda 800 ton asfaltla yama çalışması yapan ekipler, tremer makinesiyle bozuk asfaltın kazınması sonrası, Jsb makinesi ile asfalt serimi gerçekleştirdi. Silindir makinesi ve ekiplerin rötuşlarıyla pürüzsüz bir hal alan asfalttaki bozulmalar giderildi. Yolların bakım ve onarımında, Büyükşehir Belediyesi Solaklar Asfalt Şantiyesinde üretilen asfalt kullanıldı. 

KÖY MUHTARINDAN TEŞEKKÜR

Köylerinde yapılan  çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ve Başkan Tahir Büyükakın'a teşekkür  ifade eden Köy Muhtarı Ömer Günbatı:

"Köyümüzü hem Hereke'ye hemde eski İstanbul yoluna bağlayan 8 km yolumuz sıcak asfalta kavuştu.

Köyümüzle Kalburcu köyü arasında bulunan yolumuzun kırılan ve bozulan yerlerin yamasına bugün itibariyle başlandı.

Orman yollarımızda iyileştirme ve hiç yol olmayan bölgelere dozerle yeni yollar açıldı.

Köyümüz içinde çamurdan dolayı evlerine gitmekte zorlanan vatandaşlarımızın evlerine her daim rahat ve sorunsuz gidebilmesi için yollarına stabilize ve asfalt kırığı serildi.

Köyümüzün belirli bölgerinde bozulan parke ve bordörlerin tamiratı tamamlandı.

Köyümüzün hemen yakınında bulunan yörük vatandaşlarımızın yaşadığı bölgenin yolu stabilize serilerek daha kolay ulaşılması sağlandı.

Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Makamlar gelip geçicidir mühim olan görevini layıkıyla yerine getirmektir...." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817