ELMACIK KÖYÜ MUHTARI KAZA YAPTI
 Alınan bilgilere göre, köye gitmek isteyen Muhtar Ömer Günbatı’nın kullandığı 41 FV 0957 plakalı otomobili ile İlimtepe yolunda seyrederken, karşı taraftan gelen 34 EV 9018 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, Elmacık köyü Muhtarı hafif yaralı olarak araçtan çıktı. Her iki otomobilin da hasar gördüğü kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Tem’de sıkışmalı kaza

Körfez İlçesi’nde, Tem Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında da, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yönetimindeki 34 TM 9354 plakalı otomobili ile bariyerlere girdi. Ankara istikametine giden sürücü Suat Dağlar, otomobil içinde sıkıştı ve gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Sürücü Suat Dağlar ve yanında  bulunan Sinan Dağlar, Mehmet Ali Dağlar kazadan yaralı olarak çıktılar ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817