Elmalı''Her türlü milliyetçiliği ayaklarımızın altına aldık.”

“Sayın Başbakan Türklüğü, Kürtlüğü her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık diye kabul edilmesi çok güç bir ifade kullanmıştır. Bu söylemi Türk Milliyetçileri olarak affetmemiz mümkün değildir. Ama yinede Başbakan’ın her zaman yaptığı gibi ben aslında onları demedim tarzı bir açıklama yapmasını bekledik. Buradan kamuoyunun uyuyan vicdanına sesleniyorum, Başbakan söyleminde Türkçülüğü, Kürtçülüğü falan değil 1000 yıldır Haç’a çarpan Hilal’in adı olan Türklüğü ayaklar altına aldığını iddia ediyor. Hiç kusura bakmayın Türklüğü ayaklar altına almayı sizin 44 numara ayağınız yetmeyeceği gibi 7 düvelde bir araya gelse yine yetmez.”

Elmalı, açıklamasının devamında Milliyetçi siyasetçi Muhsin Yazıcıoğlu’nun, Milliyetçi sosyolog Ahmet Arvasi’nin, Milliyetçi akademisyen Erol Güngör’ün, Milliyetçi yazar Galip Erdem’in sözlerinden derlediği yazısıyla Türk Milliyetçiliğini anlattı.

“Bizler ruhumuzla, canımızla, kanımızla gerçek milliyetçileriz. Biz milliyetçiliği pkk’yı gördükten sonra hatırlayanlardan da değiliz. Bizim milliyetçiliğimiz ete-kemiğe değil bizi millet yapan değerlere dayanır. Bizim milliyetçiliğimiz kavgacı değil barıştırıcı, ayrıştırıcı değil birleştiricidir. Bizim milliyetçiliğimiz hayatını milli ve manevi değerlere karşı durarak geçirenlerle asla buluşmaz. Türk milliyetçiliği Türk Milletinin değerlerine karşı olanlarla bir araya gelmez.

Türk milliyetçiliğinde milletler, biyolojinin değil sosyolojinin bir konusudur. Türk milliyeti ırkçılık nedir bilmez. Dil, tarih ve kültür anlayışına bağlıdır. Yalnız böyle bir hükümden, milletimizin meydana geliş çağındaki ırki mayamızı ve hele, soy birliğimizi küçümsediğimiz gibi bir mana asla çıkartılmamalıdır. Yüce Peygamberimiz, “ kişi kavmini sevmekle suçlandırılamaz” diye buyurmuşlardır. İslamiyet ırk vakıasını inkar etmez; ancak bu sistemin istismar edilmesine şiddetle karşıdır. Milliyetçilik bir kültür hareketi olmak dolayısıyla ırkçılığı, halka dayanan bir siyasi hareket olarak da otoriter idare sistemlerini reddeder. Binaenaleyh milliyetçilik aynı zamanda bir medeniyet davasıdır.

Milliyetçilik, kadro ve programı ile daima iktidarda olmalıdır. Devlet adamının vazgeçilmez özelliği milliyetçi olmasıdır. Milli şuurdan yoksun kadrolara milleti teslim etmek ihanettir.

Türklük sevgisi, bütün günlük hesapların ötesinde ve üstünde, yüce bir duygudur; yüreğimize adeta çakılmıştır. Söküp atmağa kimsenin gücü yetemez. Biz Türk Milliyetçileri, milliyetçiliğimize karşı yapılan suçlamaları şeref madalyası olarak taşımaya alışmış kimseleriz. Türk oğlu milli şuurunu daima uyanık tutmazsa, Allah ve tarih huzurunda sorumluluktan kurtulamaz.”  Dedi. Kocaeli Alperen Ocakları olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu söyleminden dolayı yeterli olmasa da bir özür beklediklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817