ELMAS;” ZAMAN BİRLİK BERABERLİK ZAMANIDIR”

İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas Körfez Belediyesi çalışanlarını ağırladı. İlimtepe muhtarlığında düzenlenen ziyarette “Kuşbaşılı Pide” ziyafeti gerçekleştirildi.


Ahmet YARAR

Bir süredir halk ile yakın görüşmeler içerisine giren Körfez Belediyesi çalışanlarını İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas makamında ağırladı. Düzenlenen yemeğe; Körfez Belediyesi Özel Kalem Müdürü Muhammed Ali Işık, Koruma Amiri Özcan Efe, Temizlik İşleri Müdürü Recep Uysal ve yardımcısı Recep Şen, İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas, Basın Yayın Müdürü Bülent Gülal, Ak Parti İlimtepe Mahalle Başkanı Fatih Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri Gökmen Gökmen, Nihat Fidan, Kenan Gülal, Kocaeli Meydan Gazetesi İmtiyaz sahibi Burhan Yarar katıldı.

ELMAS;” ZAMAN BİRLİK BERABERLİK ZAMANIDIR”

İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas konuşmasında;”Körfez İlçemize hizmet eden arkadaşlarımızı ağırlamak bizim için bir onurdur. Birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Birlik ve ve beraberliğe giden yol da sağduyudan geçer. Uzlaşmadan geçer, oturup konuşmaktan geçer. Başka türlü yol ve yöntemler çıkmaz sokaktır”dedi.

İlimtepe halkı tarafından çok sevilen Muhtar Kazım Elmas misafirlerine kendi elleriyle hazırladığı pidelerden ikram etti


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817