Elmaslar Pide Lahmacun  Salonu Rağbette

Kazım Elmas tarafından işletilen ekmek fırını alanına kurulan pide ve lahmacun fırını, 100 kişilik kapalı, doğal malzemeyle hazırlanan ürünleri ile bir anda ilgi odağı oldu.

Kazım Elmas, ekmek fırınından sonra başladığı pide ve lahmacun salonunda kullanılan etlerin kendi yetiştirdikleri hayvanlardan, sebze ve meyvelerin de yine doğal ortamda organik ürünlerden sağlandığını belirterek, “İlimtepe bölgesinde böyle bir işletmeye ihtiyaç vardı. Vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirdik ve hizmete başladık. Pide, lahmacun ve kebaplarda tüm malzemeler organik olarak bölgeden ve kendi yetiştirdiğimiz hayvanlardan sağlanmaktadır” dedi.

Salonda mevcut olan 100 kişilik kapalı alana ek olarak açık alan ve yine geniş bir kapalı alanın da hazırlığı yapılarak, önümüzdeki günlerde kalabalık gurupların da kabul edilmesine başlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817