banner2752
banner2750
banner2776

Elvan ve Burak Evliler Kervanında

Körfez ilçenin saygın simalarından olan, Erzurum Oltulu ve Brisa’dan emekli Remzi Aygün ile Güldane Aygün’ün yakışıklı oğulları Burak Yakup, yine ilçede uzun yıllar esnaflık yaptıktan sonra emekli olan Rahman-Sultan Alagöz’ün güzel kızları Elvan ile evlendi.


 

SÖĞÜT VE TUNA DA KATILDI

Aynı zamanda gazetemiz imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Burhan Yarar’ın da kayınbiraderi olan Burak Yakup ile Elvan’ın nikahı geçtiğimiz hafta sonunda İzmit Dolphin Yunus Emre Nikah Salonu’nda gerçekleşti. Çiftin nikah merasimlerine çok sayıda dost ve akrabalarının yanı sıra protokol de ilgi gösterdi. Programda hazır bulunanlar arasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da yer aldı.

NİKAHI BAŞKAN SÖĞÜT KIYDI

Genç çiftin nikahını belediye başkanı Şener Söğüt kıyarken, şahitlikleri ise AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Damat ve Gelinin yakın arkadaşları Asude Pekyürek ve Ertan Eroğlu yaptı. Nikah sonrasında gençler Elvan ve Burak Yakup davetliler tarafından adeta takı yağmuruna tutulurken, belediye başkanı Şener Söğüt ve ilçe başkanı Ramazan Tuna’nın yanı sıra İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de genç çifte Türk bayrağı ve Atatürk’ün bir fotoğrafını hediye etti.

ANKARA’DA YAŞAYACAKLAR

Öte yandan gerçekleşecek nikah merasimi ile yaşamlarını birleştiren gelin Elvan Alagöz’ün Ankara’da psikolojik rehber öğretmen olarak görev yaptığı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) mezunu olan damat Burak Yakup Aygün’ün de aynı şehirde özel bir şirkette çalıştığı öğrenildi. Çift düğün sonrası hayatlarına Ankara’da devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680