Elvan ve Burak Yakup Evleniyor


İlçede uzun yıllar esnaflık yaptıktan emekli olan Rahman Alagöz ile Sultan Alagöz’ün güzel kızları Elvan ile yine Körfez’in sevilen simalarından Erzurum Oltulu ve Brisa’dan emekli Remzi Aygün ile Güldane Aygün’ün yakışıklı oğulları Burak Yakup, cumartesi evlenecek.

NİKAH İZMİT’TE KIYILACAK

Aynı zamanda gazetemiz imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Burhan Yarar’ın da kayınbiraderi olan Burak Yakup ile Elvan’ın nikahı 25 Haziran Cumartesi günü saat 12.45’te İzmit Dolphin Yunus Emre Nikah Salonu’nda kıyılacak. Gençlerin kına gecesi ise cuma günü saat 19.00’da Bin 453 Cafe & Restoran’da yapılacak.

ANKARA’DA YAŞAYACAKLAR

Öte yandan gerçekleşecek nikah merasimi ile yaşamlarını birleştirmeye hazırlanan gelin Elvan Alagöz’ün Ankara’da psikolojik rehber öğretmen olarak görev yaptığı, damat Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) mezunu olan Burak Yakup Aygün’ün de aynı şehirde özel bir şirkette çalıştığı öğrenildi. Çiftin düğün sonrası hayatlarına Ankara’da devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817